Terug op eigen bodem en regio

Created with Sketch.

Na de vaste rustplek net over de grens bij onze vrienden van Fitzone in Putte zijn de teams met frisse moed begonnen aan het laatste stuk in eigen land. Inmiddels loopt team 64 zelfs al in de regio waar veel van ons werkzaam zijn. 

Na Willemstad lopen de teams in de richting van Oud-Beijerland. Als ze Oud-Beijerland inlopen worden ze door de brandweer verwelkomd. Dit gaat gepaard met allerlei festiviteiten voor jong en oud, waaronder bungeespringen, draai- en zweefmolen en er staan allerlei brandweerauto’s om te bekijken. Wanneer de teams in het centrum van Oud-Beijerland komen, worden ze allen persoonlijk welkom geheten. Ook zijn er allerlei optredens van onder andere Lisanne Spaander en de Jong Holland Band.  Zoals elk jaar is er voor het Oude Raadhuis een ereterras waar genodigde gasten de teams toejuichen. Ook Stichting Ambulance Wens staat midden in het centrum. Zij kunnen met behulp van donaties van de Roparun en de Gemeente Oud-Beijerland de wensen van mensen die terminaal ziek zijn uit laten komen. “Met zo’n 230 vrijwilligers van verpleegkundigen en chauffeurs, rijden we 1800 ritten op jaarbasis”, vertelt Cees Duifhuizen, die vandaag samen met Mariet Knot op stap is met Carla. Carla wilde graag aanwezig zijn bij de doorkomst van Oud-Beijerland. Stichting Ambulance Wens heeft haar geholpen bij het uitkomen van deze wens.Stichting Roparun

Naar verwachting komt de finish rond 16:00 uur in zicht. Wij vinden het natuurlijk top als je ons komt ontvangen op de Coolsingel! Houd er wel rekening mee dat na de officiële finish op het Wilhelminaplein het nog een  klein half uurtje duurt voordat wij op de Coolsingel over de finish lopen.