Team 64 bezoekt OBS Dubbeldam

Created with Sketch.

Woensdag 13 mei bezocht team 64 OBS Dubbeldam in Dordrecht. Voor de eerste keer hadden we een zachte, pluizige verrassing: Luuk de Leeuw! Luuk komt graag kijken bij sportieve evenementen in Dordrecht. Daarom vonden wij dat hij natuurlijk ook bij de sportieve leerlingen van OBS Dubbeldam moest komen kijken!

In de ochtend hebben de leerlingen een Mini-Roparun gelopen en daarmee geld opgehaald voor de Roparun. Dit natuurlijk onder het toeziend oog van Luuk en de wijkagent van Dubbeldam die ook even een kijkje kwam nemen. Voor de boefjes die niet hoefden te rennen had de politie wat echte politiedingen meegenomen. Benieuwd wat er precies te beleven viel? De foto’s kun je nu al bekijken op deze website!

Ook de kleine boefjes van KC Dubbeldam waren onder de indruk:

De kinderen hadden ’s ochtends al heel de tijd vol belangstelling naar buiten zitten kijken. Als de sirenes afgingen vonden de kinderen dat dan ook helemaal gaaf. Toch vonden sommigen het wel een beetje spannend toen we van dichtbij gingen kijken. We vonden het wel heel leuk dat we dit mee mochten maken.KC Dubbeldam

Alle sportieve inspanningen brachten vandaag meer dan 7.000,- euro voor het goede doel op!

De foto’s

Meer lezen

Dordt Sport introduceert Luuk de Leeuw

Dordt Centraal: OBS Dubbeldam rent voor Roparun