Onderweg naar de Nederlandse grens

Created with Sketch.

Ruim 350 kilometer heeft het team inmiddels achter zich en dat brengt het team diep in het land van onze Zuiderburen.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=PlvrXmiEFVU[/embedyt]

Het team is Opstal inmiddels zo’n 30 kilometer gepasseerd waar her en der een groep mensen aan een Duveltje zit te kletsen terwijl ze bij elk team al hun enthousiasme laten horen. Het hele dorp is versierd en overal hangen vlaggen om de lopers welkom te heten. Dat is de geweldige sfeer van de Roparun en houd je als loper op de been en als fietser op de fiets. Over de volgende doorkomstplaats schrijft de stichting Roparun:

Dendermonde haalt dit jaar weer de rode loper uit de kast. De Dendermondse cheerleaders verwelkomen de lopers en fietsers als ware helden. de muziek schalt overal uit de speakers en elk team wordt persoonlijk toegesproken vanaf het podium. Ook dit jaar kunnen de runners weer rekenen op de Belgische vriendelijkheid.

De snelheid is iets teruggelopen op het schema en totaal loopt het team nu een uurtje achter op schema. Lukt het nog om wat tijd goed te maken om de beoogde finishtijd te halen? Zoals het er nu uitziet mogen we het team rond de klok van 16:00 uur aan de finish van de Coolsingel verwachten. Zien we u dan ook?