Met een gokje help je ons de zomer door!

Created with Sketch.

Als we niet in zulke rare tijden zouden leven dan waren we deze maanden druk bezig met de miniruns op basisscholen en hadden we afgelopen winter in de bakkerij gestaan om oliebollen en appelflappen te maken. Door alle coronamaatregelen hebben we al deze activiteiten moeten laten schieten. In de tussentijd maken de teams kosten, bijvoorbeeld om deze website in de lucht te houden. Een deel van deze kosten wordt gelukkig door sponsors gedekt. Zo zijn we dankbaar dat politievakbond ACP de afgelopen jaren een bijdrage doet waarmee we een groot deel van de kosten voor de website kunnen dragen.

Ieder team heeft de verplichting om minimaal 1000 loten van de Roparunloterij af te nemen. Gezamenlijk nemen de politieteams dus 2000 loten af. Buiten de coronatijden kunnen we deze loten op vele plekken aan de man brengen. Door het wegvallen van vele evenementen worden de teams erg beperkt in de verkoop van de loten. Dat is voor de teams natuurlijk jammer, maar ook voor veel mensen waar we normaal mee in contact komen.

Bestellen via de website

Daarom kun je, vanaf nu, via onze website loten bestellen! Hoe werkt dat? In het menu kies je voor Winkel en daar kun je een lot bestellen. De loten kunnen we gemakkelijk als poststuk versturen. Hiervoor betaal je € 1,25 aan porto- en materiaalkosten, ongeacht het aantal loten dat je besteld. Een lot kost € 2,50.

Als je bij de politie werkt kunnen we de loten kosteloos intern versturen. Voer hiervoor de kortingscode INTPOL in aan het einde van je bestelling. Vergeet dan niet om het juiste verzendadres te vermelden.

Betalen

Het afrekenen van de loten doen we via een betaalverzoek dat we sturen naar je mobiele nummer of naar je e-mailadres. Na betaling versturen we je gekochte loten. Afrekenen via de website is helaas niet mogelijk. Hiervoor moeten we namelijk een extra dienst aankopen. Het geld dat we nu uitsparen komt weer ten goede aan de Roparun.