Gefinisht, maar nog niet klaar

Created with Sketch.

Het team heeft van wat welverdiende rust kunnen genieten na de mooie finish op de Coolsingel. De Roparun 2015 is dan misschien achter de rug, maar daarmee zijn we er nog niet. We mogen niet uit het oog verliezen dat onze inspanningen uiteindelijk maar voor één doel is: mensen die vechten tegen kanker voorzien van betere voorzieningen en omstandigheden. Bijvoorbeeld door het mogelijk maken van ontspanningsvoorzieningen. Of het verzorgen van speciale cursussen waar vrouwen make-up technieken leren waarmee zij zich weer mooi kunnen voelen. Ook ondanks hun ziekte! Het zijn deze kleine dingen die het grote verschil maken en waar wij ons hard voor maken. Daarom is de strijd nog niet gestreden en is doneren voor de stichting nog steeds mogelijk! Gebruik de donatie-knop op onze website en doneer op het team of een van de teamleden. Zelfs 5 euro is al een zeer welkome bijdrage!

Wij gaan dan ook niet stil zitten. Binnenkort organiseren wij nog een Mini-Roparun voor een school in Rotterdam. Na afloop zijn de foto’s hier natuurlijk weer te bekijken.

Een ander moment waar we naar uitkijken is de slotavond van de Roparun. Op deze avond wordt bekend gemaakt hoeveel er dit seizoen opgehaald is voor de stichting. Natuurlijk een spannend moment. Op dit moment staat team 64 nog op plek nummer 1 van teams met de meeste bijdrage. Maar, met de start van de Roparun afgelopen weekend is de stand bevroren. Alle bijdragen die nu binnen komen worden niet op de website getoond, maar tellen wel mee in het totaal. Op de slotavond zou de ranglijst er wel eens heel anders uit kunnen zien. Spannend!

En verder kijken we natuurlijk al stiekem naar een stipje op de horizon: de Roparun 2016. Een speciale Roparun want het is de 25ste editie van de Roparun!