Er zijn nog kaarten voor het Roparunconcert!

Created with Sketch.

Op vrijdag 8 april 2016 wordt er een Roparunconcert georganiseerd in de Eendrachtskerk aan de Koninginneweg 4 te Zuid-Beijerland door de Stichting Inspire2liveMusic. Hiervoor zijn nog kaarten verkrijgbaar. Wacht dus niet te lang!

Aan dit concert werken mee het Inspire2liveChoir onder leiding van Peter Overduin, de Politiedameskoren Proces-Vocaal onder leiding van Chiel Naber en The Blue Voices onder leiding van Dorine Maalcke, Judith Sportel (sopraan), Ron van Dijk en Ton Steehouwer op trompet, Diane van Wingaarden op dwarsfluit, André de Jager (orgel) en Jan Vayne aan de vleugel.

Het Inspire2liveChoir is in 2011 opgericht en zingt bijna uitsluitend voor de kankerbestrijding. Het koor repeteert in Alblasserdam en telt ongeveer 170 leden en zingen een zeer breed repertoire.

Het belooft een zeer afwisselend programma te worden waar wij u hartelijk voor willen uitnodigen. Op het programma o.a. Mag ik dan bij jou, You raise me up, The Rose, Halleluja, Plaisir d’Amour, Zing, vecht, huil bid, lach, werk en bewonder, The phantom of the Opera, Where no one stands alone en vele anderen.

Na afloop is er gelegenheid om een drankje met elkaar te drinken.

Aanvang: 20.00 uur
Inloop vanaf: 19.30 uur

Toegangsprijs € 15.- p.p. t/m 12 jaar € 5.- p.p.

Inlichtingen of bestellen van kaarten: karinoverduin@hotmail.com of 06-40090921