Een bedankje is op zijn plaats

Created with Sketch.

Natuurlijk is de Roparun-prestatie van het team groots te noemen. Ga er maar aan staan: Als loper individueel een halve marathon per dag lopen (en dus over 3 dagen ruim 1,5 marathon in de benen rennen). Als fietser de lopers begeleiden waar de uitdaging zit in het navigeren, moreel steunen van de lopers terwijl je zelf de fiets de baas probeert te blijven op het tempo van de loper en vechtend tegen de zadelpijn. En hun belangrijkste taak: zorgen dat de loper veilig naar de finish komt. En tot slot de mannen en vrouwen van logistieke ondersteuning niet te vergeten. Even een uitstapje naar een andere sport: als we kijken naar de Vierdaagse krijgen de ondersteuners een eigen medaille met de inscriptie:

Uw toewijding deed anderen volharden.Stichting Vierdaagse Nijmegen

Niets is minder waar, ook bij de Roparun. Vechtend tegen slaap en vermoeidheid sprint het team met alle materialen vooruit om te zorgen dat de lopers en fietsers daar terecht kunnen voor een slaapplek en een verdiende maaltijd. Dit schouwspel herhaald zich tijdens de drie dagen Roparun meerdere malen. Het logistieke team moet dus als een geoliede machine telkens onder tijdsdruk zich verplaatsen met alles wat maar nodig is.

Uiteraard kunnen we dit verhaal kort maken als wij geen sponsors hadden. Zeker in tijden waar mensen en bedrijven het financieel krapper hebben zijn dit soort evenementen het, met welke goed doel ten bate dan ook, die als eerste worden geschrapt in de begroting. Vorig jaar was het dan ook maar zeer de vraag of Team 64 aan de start kon verschijnen. Aan de wil lag het niet, die is er bij velen nagenoeg direct na de Roparun al. Gelukkig zijn er toch bedrijven bereid geweest om als sponsor op te treden. Dankzij hun hebben wij dit jaar weer mee kunnen doen aan de Roparun, diverse evenementen kunnen organiseren of inzamellocaties kunnen inrichten.

Onze speciale dank gaat daarom uit naar:

En niet in de laatste plaats gaat ook onze dank uit naar alle supporters in welke vorm dan ook. Dank voor je bijdrage, of het nu 50 cent is in één van onze donatiepotten, of je een boek uit onze boekenkraam hebt gekocht, elke cent is voor een geweldig doel. En los van geld is alle steun voor ons onbetaalbaar. Of je nu langs de route ons hebt toe staan juichen, een vriendelijk bericht hebt achtergelaten op onze website/Facebook/Twitter, of ons op welke manier dan ook hebt geholpen, we waarderen het zeer. Natuurlijk mogen we ook het thuisfront niet vergeten. Veel van ons gaan op pad en laten man/vrouw/vriend/vriendin/kinderen/familie achter. Op hun begrip kunnen wij rekenen en ook dat is een bedankje waard!

Bedankt!

Steunt u ons, in welke vorm dan ook, weer voor de Roparun 2018?