Bedankt voor weer een geweldig seizoen!

Created with Sketch.

In het interview met Rijnmond omschreef Jan het al treffend als een Roparun met groot contrast. Van ijskoud in de Franse tot loeiend warm overdag met temperaturen tot 30 graden. Geen ideale temperaturen om hard te lopen of te fietsen. Toch lukte het team 64 dit jaar om één van de snelste seizoenen te lopen. De gemiddelde snelheid bedroeg dit jaar 10,87 km/u tegen 10,64 km/u vorig jaar en 10,44 km/u in 2016.

Ook is iedereen het seizoen nagenoeg zonder kleerscheuren doorgekomen. Er zijn geen gewonden gevallen bij “De vloer is lava” en alle lopers en fietsers hebben de Roparun 2018 zonder noemenswaardige blessures doorstaan.

Roparun 2018 - Finishfoto

Roparun 2018 – Finishfoto

Dankzij onze sponsors was het dit jaar weer mogelijk om deel te nemen aan deze Roparun 2018. Elk jaar blijft het een uitdaging om voldoende sponsors te vinden om te kunnen deelnemen. Toch zijn we erg blij dat veel bedrijven de meerwaarde zien van de Roparun om slachtoffers van kanker te ondersteunen en ons als team de kans gunnen om deel te nemen en bij te dragen aan het mooie doel Roparun.

Onze dank gaat dan ook bijzonder uit naar onze sponsors en iedereen die ons heeft ondersteund dit jaar. We hopen dat jullie het komende seizoen ook weer van de partij zijn. Voor team 64 zijn er al weer een aantal aanmeldingen om deel te kunnen nemen in 2019!

Seizoen 2018 werd mede mogelijk gemaakt door: