Mini-Roparun keer twee bij Het Kristal

Created with Sketch.

Op donderdag 31 maart heeft team 64 de eerste Mini-Roparun van dit seizoen gehouden bij basisschool Het Kristal in Dordrecht. Niet alleen hebben we veel sportievelingen gezien, maar ook hebben we deze dag de twee locaties van Het Kristal bezocht! In de ochtend begonnen we op de locatie Heimerstein en hebben de diensthondgeleiders van de politie Rotterdam een spannende demonstratie gegeven met twee diensthonden.

In de middag zijn we doorgegaan op de locatie Zuilenburg in Dordrecht. Helaas moesten groep 6 en 7 door de regen rennen, maar dat heeft hen zeker niet tegen gehouden. Sterker nog, het leek wel of zij daar alleen maar sneller door gingen rennen! Wat een toppers!

Bij de afsluiting van deze dag heeft iedereen zich op het schoolplein verzameld en heeft juffrouw Kim iedereen toegesproken. Met gejuich mocht zij bekend maken dat er wel meer dan 3000 euro bij elkaar was gerend op de locatie Zuilenburg. Door de leerlingen van de locatie Heimerstein werd in de ochtend een soortgelijk bedrag opgehaald waardoor Het Kristal deze dag ruim 6.000 aan de stichting Roparun doneert! Als team 64 zijn wij daar natuurlijk enorm blij mee!